04 jan

Vloerkleed ‘Two in One’


Een ontwerp van Samira Azdad.

Vloerkleed ‘Two in One’
Een vloerkleed en tafel staan vaak met elkaar in contact. Ik vond het een uitdaging om ze te combineren en ontwikkelde een vloerkleed, waar maximaal twee tafeltjes uit gevouwen kunnen worden. Handig voor spelende kinderen of bezoek. Door het vloerkleed op te bouwen uit driehoekige delen en verhardingen aan te brengen tussen twee lagen vilt, creëerde ik een stevige constructie. Onderzetters die op de tafelblaadjes geplaatst kunnen worden houden het vloerkleed vlekvrij. Afmeting: 1.60 x 2.50 meter.

Stem op dit object via één van de onderstaande social media of door een reactie te plaatsen.

Terug naar het overzicht.

Volgende inzending.

36 thoughts on “Vloerkleed ‘Two in One’

 1. Erg praktisch en het ziet er ook erg mooi uit. Als ik bezoek heb kom ik inderdaad net twee kleine tafeltjes te kort om er aparte tafeltjes bij te zetten moet je ook weer berg ruimte hebben dit is een goede oplossing i love it!!!

 2. Super leuk idee, erg praktisch. Ik woon zelf niet zo groot, dus dit is een uitkomst én het ziet er nog stijlvol uit. Benieuwd wat de prijs is.

 3. Mooi gevonden, praktische en eshetische aspecten lijken me mooi in evenwicht zo op het eerste gezicht.succes zou verdiend zijn.
  gr.
  Ton

 4. Mooie combinatie van het vilt met houten onderzetters. Erg praktisch lijkt mij. De vormentaal spreekt
  me ook heel erg aan. Erg goed ontwerp!

 5. Pingback: Aanstormend design talent | Womanxyz, jouw online magazine

 6. Een heel goeie idee ik stem voor.Altijd handig als je weer is bezoek hebt en geen grote tafel hebt

 7. Geweldig idee! Het is niet alleen praktisch maar ook erg stijlvol wat zeker past
  in deze tijd.

  Mijn stem heb je zeker!

  Succes

Reacties zijn gesloten.