04 jan

“Out of the Box”


Een ontwerp van Claire Ansems.

Momenteel werk ik al 7 jaar als interieurontwerper en verwerk in mijn interieurs unieke kast-concepten. Toen een interieur werd gefotografeerd voor de bladen VT wonen en De Eigen Huis & Interieur, kwam er een enorme vraag naar de kast ‘Out of the Box’, helaas bleek de prijs een struikelblok voor de potentiële kopers.

‘Out of the Box’ biedt mensen op alle horizontale vlakken ruimte om hun dierbare elementen te decoreren, zonder vast te zitten aan kaders of meteen in de traditionele boekenkast te vervallen. De kast wordt ook wel eens vergeleken met een moderne letterbak, overigens een titel die ik niet op handen draag, maar wel mooi uitlegt wat de mogelijkheden zijn.

Daarom meteen mijn motivatie voor deze prijsvraag, ik hoop op een schaalvergroting van de vraag naar mijn kasten en/of goedkopere productiemethoden.

‘Out of the Box’
De kast is gemaakt van gezaagd MDF dat gespoten is, montage vindt plaats op locatie en de onderkast is voorzien van versterkte planken en ophang mechanisme om audio/video apparatuur te kunnen herbergen. Daarnaast draaien de deuren in de kast om zoveel mogelijk loop vrij te houden wanneer de deuren open staan.

Stem op dit object via één van de onderstaande social media of door een reactie te plaatsen.

Terug naar het overzicht.

Volgende inzending.

32 thoughts on ““Out of the Box”

  1. Out of the box, in the pocket! Waanzinnig mooie kast. Hoe kan ik hier meer te weten over komen?

  2. Wat een schitterend ontwerp. Deze kast kom je binnenkort ongetwijfeld in vele woonkamers tegen. Heel mooi.

  3. Prachtig ontwerp: rustig, warm, krachtige lijnen en ruimtelijk ! hier willen we er meer van zien !!!

  4. Claire topperrtje – welke RAL kleuren kan ik hem bestellen? Maak een mooie webshop met Sketchup-designs erin 😉

Reacties zijn gesloten.