02 jan

ONLINE / OFFLINE

Een ontwerp van Imke de Jong.

Graag zou ik deelnemen aan deze wedstrijd. Dit omdat ik belangrijk vind dat mijn ontwerp ‘ONLINE / OFFLINE’ meer aandacht krijgt, zowel het ontwerp als de boodschap. Mijn achtergrond als ontwerper is mijn academietijd en mijn liefde voor vorm, materiaal en details.

Toelichting
Een tafel van zowel Europees als Amerikaans populier. Gekocht als ruw hout, met stopverf en flink wat splinters, en compleet verwerkt tot de balken die het onderstel vormen en het draaiende tafelblad draagt. Eén zijde van de tafel is volledig blank met 1 kaars, de andere zijde bestaat uit allerlei vakken, gemaakt van 3 mm natuur vilt, met dubbele knoopsluiting. Het tafelblad wordt gefixeerd middels een RVS systeem. De tafel is +/- 175 x 80 x 80.

ONLINE / OFFLINE is een tafel waarbij de moderne communicatiestromen voorop staan. Belangrijk is dat mensen bewust worden van de ‘vervuiling’ tijdens het communiceren. De tafel neemt de ruis weg door dat men maar met één manier van communiceren tegelijkertijd bezig kan zijn. Dit kan door een keuze te maken tussen digitaal of analoog, online of offline, simpelweg door een draai aan het tafelblad.

 

Draai aan het tafelblad om online of offline te communiceren.Stem op dit object via één van de onderstaande social media of door een reactie te plaatsen.

Terug naar het overzicht.

Volgende inzending.

12 thoughts on “ONLINE / OFFLINE

  1. definitely a musthave!
    mooi ontwerp en zeer goed afgewerkt (ik heb hem in het echt gezien)!!!
    getuigt van creativiteit en precisie!

    Pim

  2. Leuk idee! Je beschrijving doet echter vermoeden dat digitaal hetzelfde is als online, en analoog gelijk staat aan offline. Dit is natuurlijk niet waar. Je kunt zowel digitaal als analoog online zijn.

Reacties zijn gesloten.