04 jan

Lamp MAX2


Een ontwerp van Max Mutgeert.

Ik wil graag meedoen aan de ontwerpwedstrijd om in de spotlights te komen staan en om mijn ontwerpen te delen met de hele wereld. Ik ben creatief, veelzijdig en heb een eigen stijl die voor iedereen toegankelijk is. Max Mutgeert (1986) is conceptdenker, vormgever met een volle enthousiaste creatieve inbreng zijn ontwerpen stralen eenheid uit.

MAX2
De lamp MAX2 gebruikt voor Sfeer, Lees en Direct licht led-technologie, hierdoor bespaar je ruimte, geld en tijd. Deze lamp is voor iedereen toegankelijk omdat hij zo in te stellen is dat het bij elk interieur en persoon past.

Via deze nieuwe techniek worden led-spots en led-strips in dit ontwerp tot een eenheid gemaakt. De mogelijkheid is nog om een dimmer erbij aan te sluiten om precies de hoeveelheid licht in te kunnen stellen die voor elk persoon aangenaam is. Door de flexibele lichtblokken (kun je 180 graden draaiden) kan je het licht aanpassen zoals je wilt. Het ontwerp bestaat uit Sfeer, Lees en Direct led licht wat gebundeld is tot een ontwerp.

Afmetingen
voet: 40 x 40 x 7,5 cm
kastbouw led-strip: 30 x 6,5 x 150 cm
spotblok: 14.5 x 14.5 cm ( 3 x )

Stem op dit object via één van de onderstaande social media of door een reactie te plaatsen.

Terug naar het overzicht.

Volgende inzending.

44 thoughts on “Lamp MAX2

 1. Ziet er strak uit, bij led verwacht ik eigenlijk kil en koud licht…maar dit ziet er warm uit..
  Mooie combi dus.

 2. Zo dan, wat een strakke lamp, en inderdaad mooi licht, ook door de schaduwwerking. Prachtig!

 3. Een top ontwerp voor deze tijd, na mijn mening. Persoonlijk je eigen sfeer tot licht uit te drukken !

 4. Hey Max,

  Je verbaast me steeds weer met je mooie strakke ontwerpen. Dit is pas echt “less is more”! De manier waarop de diverse ontwerpen met elkaar gecombineerd kunnen worden is uniek. Deze lamp maakt deel uit van een strakke, tijdloze collectie. Het is een mooie symbiose van design en techniek. En het ontwerp laat zich combineren met diverse interieurstijlen. Ik zie nu al uit naar je volgende ontwerp!

 5. Ik vind het eerlijk gezegd een steriele blokkendoos met lampjes; vormgeving niet spannend, verhoudingen niet spannend, techniek niet spannend. Maar bij Blokker zal hij goed verkopen en dat is een niet te onderschatten kwaliteit.

 6. Alles is er mooi de witte kastjes vindt ik erg grappig en de tafel is ook erg mooi. Ook die hoge kast met die led verlichting vinden we erg mooi ga zo door.

 7. het is weer een mooi product geworden in jouw bekende lijnenspel,eenvoudig maar toch weer opvallend.
  antoon

 8. Hey Max,

  Mooi ontwerp van de lamp.
  Super strak en modern en met een mooie schaduw werking.
  Maar een technische vraag:
  De spots zijn 180 graden te draaien, maar zijn ze ook nog in een hoek van links naar rechts te draaien zodat je eventueel ook het licht breed kan maken?
  Of dat je de spot beter kan stellen om een boek er bij te lezen.

  • Leuk dat je het ontwerp mooi vind. Je kan de spots inderdaad zelf ook in de breedte draaien buiten de blokken om. Dus je kan het licht nog preciezer instellen wat voor direct licht erg handig is (kunst, wanddecoratie’s, etc.)

 9. super mooi ontwerp en goede vormgeving. Kan een pronkstuk in huis of zaak zijn. Goed gedaan Max

Reacties zijn gesloten.