02 jan

Eetkamertafel lamp Arts & Crafts

Eetkamertafel lamp Arts & Crafts  Eetkamertafel lamp Arts & Crafts
Een ontwerp van Jan Jorissen.

Na mijn architectuur studie ben ik terecht gekomen in de Verenigde Staten. Als zelfstandig ondernemer ontwierp en produceerde ik meubels en keukens op maat. Ik werd destijds voornamelijk getriggered door de craftsman style woningen en meubels. Momenteel ben ik in Nederland werkzaam als Construction Consultant en ben ik toch weer op zoek naar de mogelijkheden om van mijn passie wederom mijn beroep te maken. Het ontwerpen en produceren van meubels en accessoires.

Toelichting
Eetkamertafel lamp van ca 150 cm lang. Vervaardigt van Amerikaans walnoten hout, gekoppeld met half-houtse verbindingen en afgewerkt met een wenge beits. Twee eenvoudige cilindervormige witte kappen. Aangesloten op een dimmer levert de lamp zowel functioneel licht als sfeerlicht.

De stijl is geïnspireerd op de Arts & Crafts Movement uit de Verenigde staten. Het ontwerp is eenvoudig luchtig en elegant, wat gecombineerd kan worden in zowel een traditioneel, als een modern interieur. In een modern interieur verzorgt deze lamp een gepast contrast.

Stem op dit object via één van de onderstaande social media of door een reactie te plaatsen.

Terug naar het overzicht.

Volgende inzending.