De leden van de vakjury

DE VAKJURY VAN DE ADC HEEFT BREDE KENNIS EN ERVARING IN INTERIEURDESIGN

De vakjury van de Aanstormende Designers Competitie (ADC) is vandaag bekend gemaakt. De beoordeling van de vakjury bepaalt voor 50% het resultaat van de competitie. De andere 50% bepalen de bezoekers van de deze website. Als jij meedoet dan laat je jouw werk beoordelen door:

Hans Robertus (1952)
Hans Robertus DDWHans Robertus is de directeur van de Dutch Design Week sinds juni 2010. Robertus is van huis uit een industrieel ontwerper, maar is in zijn carrière vertrouwd geraakt met de discipline interieurontwerp. Dat gebeurde bijvoorbeeld bij Philips Design, waar hij onder meer leiding gaf aan Product and Communication Design Teams.
www.ddw.nl

 

 

Rob Lindhout (1968)
Rob Lindhout Puur SangRob Lindhout heeft zijn liefde voor het inrichten van ruimte ontdekt bij een interieurarchitectenbureau. Sinds 2001 is hij mede-eigenaar van Puur Sang, een bureau voor huisvestingsadvies en interieurarchitectuur. Met Puur Sang richt Lindhout zich op de zakelijke en institutionele markt.
www.puursang.nl

 

 

Alexander Pelikan (1974)
Alexander Pelikan PeliDesignAlexander Pelikan is in 2001 als veel belovend talent begonnen aan de Design Academy Eindhoven. Na zijn studie is de in Duitsland geboren Pelikan blijven hangen in het Eindhovense en heeft zijn eigen ontwerpbureau PeLiDesign opgestart. Hij weet als geen ander hoe het is om vandaag de dag als interieurontwerper een carrière uit te bouwen.
www.pelidesign.com

 

 

Peter Guntlisbergen (1967)
Peter Guntlisbergen heeft het vak van interieurinrichting met de paplepel ingegoten gekregen. Na zijn opleiding als meubelmaker ging hij werken in de groothandel. Guntlisbergen heeft de Nederlandse interieurmarkt vanaf de jaren 80 zien ontwikkelen van een markt dat zich eerst hoofdzakelijk op Europa richtte, naar een markt waar steeds meer aandacht kwam voor Aziatische ontwerpen.
www.adcnl.nl