02 jan

De Multifunctionele Bijzettafel

Multifunctionele bijzettafel vooraanzicht  Multifunctionele bijzettafel in gebruik  multifunctionele bijzettafel
Een ontwerp van Lianda van Dalen.

Kenmerkend voor mij als ontwerper is het gebruikersgecentreerd ontwerpen, resulterend in een veelal strakke vormentaal met een helder concept. Mijn interesse gebieden liggen hierbij voornamelijk op het gebied van interieurarchitectuur, architectuur, ruimtelijke ordening, trends op het gebied van huisvesting, meubelontwerp, gebruikersgecentreerd ontwerpen, autonome kunst en usabillity. Ik heb mijn kennis omtrent het gebruikersgecentreerd ontwerpen en usability van producten opgedaan aan de opleiding Human Technology. Na het afronden van deze opleiding heb ik mijn passie voor ontwerpen verder ontwikkeld aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle. Mijn reden voor deelname is dat ik graag mijn ontwerp aan een groter publiek zou willen presenteren, om mijzelf als ontwerper op deze wijze te profileren en blijven inspireren.

Toelichting
Het ontwerp bestaat uit berken multiplex, gelaagd opgebouwd in stroken van 3 cm. De keuze van het materiaal geeft hierbij een interessant lijnenspel aan de zijden, zowel de binnen- als buitenzijde van het ontwerp. Afmetingen 60x50x35 cm.

Het ontwerp van de Multifunctionele Bijzettafel geeft de gebruiker de mogelijkheid om diverse veelal rondslingerende gebruiksvoorwerpen op een eigenwijze manier op te bergen. Tevens is de bijzettafel, afhankelijk van het dagritme of activiteit, op een andere zijde te keren waardoor de gebruiksfunctie veranderd.

Stem op dit object via één van de onderstaande social media of door een reactie te plaatsen.

Terug naar het overzicht.

Volgende inzending.

25 thoughts on “De Multifunctionele Bijzettafel

Reacties zijn gesloten.