Contact

Meubelgroothandel Eindhoven

In de afgelopen 50 jaar is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een gerenommeerde groothandel in antieke, reproductie en moderne meubelen en ook een spannende reeks van decoratieve objecten, zowel ‘trendy’ en ‘nostalgische’ ontwerpen. Door rechtstreekse import uit Europa, het Midden- en Verre Oosten zijn wij in staat om een breed scala aan meubelen en decoratie artikelen direct uit voorraad aan te bieden.

We hebben ook een uitgebreide selectie van bars en restaurant meubilair, eiken meubelen, teakhouten meubelen, traditionele antieke meubelen, reproductie antieke meubelen, zitmeubilair, antiek hekwerk en deuren, bouwmaterialen, terracotta, bronzen, stenen en houten beelden en fonteinen, kroonluchters en andere verlichting, complete bars, originele decoratieve objecten en kunstobject voor zowel bar, restaurant inrichtingen, meubilair bedrijven, kantoor en huis.

Bezoek onze 15.000 m2 grote showroom aan de Mispelhoefstraat 39, 5651 GK Eindhoven. Wij zitten op 5 minuten van Eindhoven verwijderd. Of neem eerst een kijkje op onze website www.adcnl.nl.

Heb je vragen over deze campagne? Stuur een email naar info@adcnl.nl. Of neem telefonisch contact op via 040 2064166.


Grotere kaart weergeven