voorwaarden

Voorwaarden

 1. Ontwerpers kunnen zich inschrijven op de website www.adcmeubelen.nl en één of meerdere ontwerpen aanbieden. Er zijn geen specifieke voorwaarden aan het object zelf. Dus alle interieurobjecten mogen worden ingestuurd.
 2. Per object stuurt de ontwerper foto’s en beschrijving, zowel technisch als over het ontwerp zelf.
 3. De ontwerper gaat ermee akkoord dat zijn ontwerpen worden meegenomen in de online competitie en stelt zichzelf en de objecten beschikbaar voor de expositie in februari 2011.
 4. Elk object wordt apart vermeld op de website en op elk object kan via social media gestemd worden.
 5. Inschrijven kan tot 31 december 2011 en de competitie begint op 1 januari 2011 en duurt tot en met 29 januari 2012.
 6. Bezoekers van de website mogen hun stem uitbrengen op het ontwerp dat hun het meeste aanspreekt. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de eindbeoordeling.
 7. Een vakjury beoordeelt ook de ontwerpen en het verhaal dat er bij hoort. Ook zij brengen hun stem uit en deze stemmen tellen voor 50% mee.
 8. Op 30 januari 2012 worden de winnaars bekend gemaakt.
 9. Elke winnaar gaat akkoord dat de meubelen en afbeeldingen daarvan gebruikt mogen worden in de promotionele campagnes van ADC, zoals advertentie, nieuwsbrief en dergelijke.
 10. De winnaars worden uitgenodigd om hun expositieruimte in te richten in ADC Eindhoven aan de Mispelhoefstraat 39 van 1 februari tot en met 24 februari 2012.
 11. De expositie wordt op maandag 27 februari geopend en zal tot 18 mei 2012 duren.
 12. De opbrengst van elk object dat tijdens de expositie wordt verkocht komt volledig ten goede van de ontwerper.