04 jan

Blik-vanger “Vork”

stoel vork concept de blik vanger stoel vork de blikvanger 1
Een ontwerp van Henk Bank.

Blik-vanger wil graag de naamsbekendheid vergroten en zoekt naar contacten voor productontwikkeling en/of afzetmogelijkheden. Alle producten zijn unica en worden ambachtelijk in eigen beheer of in opdracht uitgevoerd. Het hergebruik van de verschillende materialen is bepalend voor het uiteindelijke ontwerp.
Elk product is een ontdekkingstocht waarbij het maximale uit de gebruikte materialen gehaald wordt om te komen tot dat ene functionele product.

Blik-vanger “Vork”
Een zoektocht naar een ultieme zitvorm vanuit het meest elementaire bestek, de vork. “Vork” (schaalmodel 1:5) Concept eetkamerstoel. Optimale bewegingsvrijheid door slanke vorm. Verend zitcomfort. Ergonomisch en hygiënisch. Toepasbaar voor binnen- of buiten gebruik. Tal van uitvoeringen zijn mogelijk. Wij zoeken hiervoor een productontwikkelaar!

Stem op dit object via één van de onderstaande social media of door een reactie te plaatsen.

Terug naar het overzicht.

Volgende inzending.

6 thoughts on “Blik-vanger “Vork”

  1. Lijkt me wel erg lekker zitten! Is het de bedoeling dat het uiteindelijk ontwerp star is of toch een beetje flexibel?

  2. In al zijn eenvoud een geweldig ontwerp waar ik ook weer de humor van in kan zien, geweldig ontwerp.

  3. Prachtig, Blikbanger hoe kom je erop? In restaurants buig ik vaak de vorken maar mis dat kunstenaarsoog van u, jeetje wat een stijl!!

  4. Amai, zie dit wel goed zitten! en ook nog combineerbaar, als je er 3 of 4 aan elkaar last, is het niet bankstel?

Reacties zijn gesloten.